Aktifler kimlerdir nerede bulunurlar ?

212 görüntüleme

Başlığa bakınca akla ilk gelen fantastik canavarlar nelerdir nelerelderde bulunurlar filminden bahsediyormuş gibi hissettim

Dönüp dolaşıp yine Cafe Nero ya geldim… Bu defa kahveden başka ikinci favorim olan toffe nut latte içiyorum… Hatta önce yiyorum sonra içiyorum… E tam karşımda hiç de tipim olmayan bir aktif beni kesiyor ? buraya ne zaman gelsem mutlaka ortam insanıyla karşılaşmak mümkün… E kötü bişi değil elbette ??

Ama şöyle aslanlar gibi yakışıklı olsa ne olur? Muhtemelen yüzüme bile bakmaz ne olacak ?

5 dakika sonra… A yanılmışım adam aktif bile değilmiş.. Yani aktif de hetero sanırsam ? arkadaşını bekliyor muş meğersem… Arkadaşı gelince anladım pasif bulmak için burada olmadığını ben ilk geldiğimde bana bakınca dikkatli bir şekilde sandım ki beni dikmek istiyor… E sorun adamda değil.. İbnelik bende… E direk kendimi de suçlamıyim canım..

Genel olarak bu civarlar daha önceki bloglarımda da bahsettiğim gibi, özellikle taksim parkına da yakın olduğu için arayış bölgelerinden bir kaçı… Oysaki diğer belli başlı gag tanışma kafeleri de civarda bir hayli bolca bulunuyor bilginize. İlk fırsatta gidip bir kaç resimle üç beş cümle bişiler yazarım… Bol aktif li günler dilerim ?

Antik çağlarda aktifler ve pasifler başlıklı yazım yakında… But gülüm ?

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com. Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Yukarı ↑

Gay sohbet Türk sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et