Aktifler, Pasifler, Dönmeler, dönmeyenler, dönemeyenler, ilk kez Pasif olacaklar, bin kere pasif olanlar, faraşlar, kezbanlar duyurulur ???

1098 görüntüleme

Kııııız lubunyalar, aktifler, pasifler, eşcinseller, dönmeler, dönmeyenler, dönemeyenler, ilk kez Pasif olacaklar, bin kere pasif olanlar, faraşlar, Crossdresserlar, kezbanlar, kaşarlar, tek eşli olanlar, çok eşli olanlar, gizliler, gizsizler, ortalık malı olanlar, özel olanlar, havalı olanlar, boş olanlar, dolu olanlar, kadınsı olanlar erkeksi olanlar… zayıf olanlar şişman olanlar…. Istanbullu gaylar, Ankaralı gaylar, İzmirli gaylar, Adanalı gaylar Mersinli gaylar, Urfa Diyarbakır Mardin… Türkiyeli olanlar… AngelsTurkiyeli olanlar…. ???

?Duyurulur herkese ?

Allah belanızı vermesin, kökünüz kömeciniz kurumasın… Şöfeeeeer şöfeeer… Kibariyenin anası ağzıııııınuza zıççaaaa ????? neyse kısa kesiyorum ya tamam… Allah yok etmesin… Güllüm kız seviyorum sizi ve konuyu bağlıyorum ??

Bugün artık sunucuya geçiş yapıyoruz. Çünkü ücretsiz gay sohbet uygulaması Angelsturkiye bazen aynı anda çok trafik alıyor ve sunucuları bunun için yükseltiyoruz…

Yazılımcıya koli verdim ve sunucu sağlayıcıya spet alıktım ?? böylece topluluğumuz büyüyor. AngelsTurkiye artık yeni biriyle tanışma ve doğal olarak fikişme ihtimalinin daha yüksek olduğu bir gay fikiş sitesi. Ancak oraya e-posta adresini doğrulamadan giremezsin… Heralde kız AngelsTurkiye tamamen ücretsiz ve çok çok uzunca bir süre öyle olacak Havalıyız… onedio da kısa tanıtım yazımızı okuyabilirsiniz… bizi haber yaptılar ?? https://onedio.com/haber/gay-chat-escinsel-erkekler-icin-en-iyi-9-gay-chat-sitesi-814761 dilersen hakkımızda ve vizyonumuz sayfalarını netlikle ifade ettiğimiz sayfalara göz at…

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com. Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Yukarı ↑

Gay sohbet Türk sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et