EŞCİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRMEMİZE YARDIM ET

241 görüntüleme

Lgbt topluluğunun cinsellik odaklı bir topluluk gibi lanse edilmesini istemiyoruz

Pornografik görsellerin veya azgın ifadelerin herkese açık paylaşılması özgürlük demek değildir.

Özellikle eşcinselliğin bir sapkınlık olarak lanse edilmesine izin verme! Emin olunuz ki bu tür sanal ortamlarda şuursuzca ve azgınca paylaşılan çıplaklık içeren görseller ve sözler bütünüyle içinde olduğunuz topluluğu temsil etmektedir. Kendi topluluğumuzda saygılı ve örnek davranışlar sergilemezsek heteroseksüel kesim için bizler sapkın olarak görülmeye devam edeceğiz. Elbette sapkınlık kelimesini tercih etmek bile uygun değil. Ama kuralları var ve ne demek istediğimizi biliyorsunuz.

Elbette bunu size öğretmek haddimize bile değil. Ama biraz samimi olun. Bir arkadaşlık sitesine diyelim ki bir muhbir dadandı ve şikayet edecek yer arıyor. Bu kişiye neden bu malzemeyi veresiniz ki? Asıl olay şu. Kimse size çıplaklık paylaşmayın demiyor ama sırf burası eşcinsel arkadaşlık sitesi diye ulu orta penisler popolar paylaşılması gerekmez. Böyle yaparsanız baştan kaybederiz. Eşcinsellikle müstehcenlik aynı şeyler olmamalı. Özelinizde istediğiniz gibi yaşayın.

Müstakbel üyelerimize sevgilerle, lütfen projemize katılırsanız, herkese açık zaman tünelinde yetişkin içerik paylaşanları, argo sözlerle arayışlarını ifade edenleri anında bildiriniz. Bu üyelikler hiç bir açıklama yapılmadan silinir. Projemize katılmak isteyen tüm kullanıcılar için aynı kural geçerlidir. Lütfen kurallara uygun bir profil oluşturunuz.

Gay arkadaşlık ve sosyal ağ siteleri kapatılıyor mu

Bildiğiniz üzere bu ve benzeri sitelere yönelik kapatmalar son zamanlarda gündemde. Kullanıcıların kuralları hiçe sayarak gayri ahlaki görselleri ve ifadeleri herkese açık olarak paylaşması bunun en temel sebeplerinden biri. Bu kullanıcılar bu azgın üslup ile LGBT topluluğunu, çevrim içi ortamda daha da göze batar hale getirmektedir. Kurulduğumuz günden beri bunun önüne geçmek ve burayı çok daha seçkin bir lgbt ortamına dönüştürmek temel motivasyonumuzdur. Bu bağlamda site kullanıcılarının ait oldukları topluluğun kurallarını düşünmeleri gerekir. Topluluk projeleri çok zaman ve emek alan projeler olduğu için kurallara uymak topluluğun geleceğini belirleyecektir. Uygulamamızı indirmek ve kendini ifade etmek istersen www.angelsturkiye.com

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com. Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Yukarı ↑

Gay sohbet Türk sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et